Pakketten om vlot veilig en stipt te werken

Kmo-cloudpakket

Vlot en veilig werken, op maat van jouw kmo.
Download de brochure

Het
kmo-cloudpakket

 • Alles-in-eenoplossing
  Het kmo-cloudpakket heeft alles in huis om jouw kmo vlot en veilig te laten draaien. Het bestaat uit drie onderdelen: Microsoft 365 Business Premium, superieure beveiligingssoftware en professionele ondersteuning door Venerit
 • Op maat van jouw kmo
  Geen enkele organisatie kan nog om IT heen. Ook jouw kmo niet. In ons kmo-cloudpakket zit dan ook alles wat jij nodig hebt. Zonder dat je een complexe (en dure) IT-infrastructuur hoeft te installeren en onderhouden.
 • Volledige ontzorging
  Venerit is er voor jou. We beheren jouw IT-omgeving op afstand, houden alles up-to-date en grijpen in als dat nodig is.
 • Toekomstgericht
  Alle programma's maken deel uit van het Microsoft-ecosysteem. het kmo-cloudpakket geeft je zo alle ruimte voor automatiseringen en integraties met andere programma's. Nu en straks.
 • Vaste prijs
  Geen verrassingen. De maandelijkse investering voor het kmo-cloudpakket bedraagt een vast bedrag per maand per gebruiker - Microsoft 365 Business Premium-abonnement en drie veiligheidslicenties inbegrepen. Verder zijn er alleen de eenmalige opstartkosten die we meedelen na een gratis audit van je huidige omgeving. Factureren doen we één keer per jaar.

Wat is het kmo-cloudpakket?

Het kmo-cloudpakket is een doordachte combinatie van Microsoft 365 Business Premium, beveiligingssoftware én ondersteuning door Venerit.

1. Microsoft
2. Beveiliging
3. Ondersteuning

1. Microsoft

Microsoft 365

Alle officeprogramma’s voor je dagelijkse werking (Word, Outlook, Excel, PowerPoint …). Die zijn altijd up-to-date en overal beschikbaar: op kantoor of onderweg, op je smartphone of tablet. Ook zakelijke e-mail (Exchange), videoconferencing (Teams), beveiligde cloudopslag en bestanden delen (SharePoint en OneDrive) zijn inbegrepen.

Microsoft 365 partner
Microsoft Intune

Microsoft Intune

Dat is de belangrijkste schakel en rode draad in het kmo-cloudpakket. Want Intune maakt technisch alles mogelijk. Daarmee stemmen we de programma’s op elkaar af. En dat maakt het beheer ervan een stuk eenvoudiger.

2. Beveiliging

Microsoft Defender for Business beschermt je tegen virussen.

Deze sterke antivirusoplossing detecteert en lokaliseert, controleert en blokkeert virussen om je endpoints (desktop, laptop, Mac’s) te beschermen.

Deze sterke antivirusoplossing detecteert en lokaliseert, controleert en blokkeert virussen om je endpoints (desktop, laptop, Mac’s) te beschermen.
Een cloudproxy is het station tussen jou en het internet. Hij controleert het verkeer (URL’s) van je desktop, laptop of netwerk naar het internet op phishing, malware en virussen. Altijd en overal.

Cisco Umbrella, veilig surfen op het internet.

De cloudproxy zorgt ervoor dat gebruikers veilig surfen. Surft iemand naar een site die verkeerde intenties heeft? Dan doet Umbrella er alles aan om die malware of andere onwelkome gasten de toegang tot jouw netwerk te verhinderen.

Keeper Enterprise

De beschermer die al je logins en wachtwoorden veilig in een digitale kluis bewaart. Keeper genereert ook sterke, unieke wachtwoorden voor apps en websites, en vult die automatisch voor je in. Je hoeft ze dus niet meer te onthouden of op te schrijven. En je deelte ze veilig met anderen.

Keeper wachtwoordbeheer

3. Ondersteuning

Professionele ondersteuning door Venerit

Venerit ontzorgt je volledig. We zetten voor jou een gepersonaliseerde bedrijfsomgeving op, volledig volgens de best practices. Ook zorgen we voor de automatische updates en upgrades van je applicaties. Tot slot houden we nog het clouddashboard van je beveiligingssoftware in de gaten. Bovendien heeft iedere gebruiker recht op ondersteuning, via ons ticketing systeem krijg je onbeperkt support op de door ons geleverde diensten en producten.

Heb je vragen over het kmo-cloudpakket?
We helpen je graag verder.
Klik hier om contact op te nemen