KMO IT services

Ontdek de veelzijdigheid van Venerit KMO IT services

Samenvatting

In een tijdperk waarin digitalisering de norm is, is het essentieel voor KMO’s om te investeren in betrouwbare en geavanceerde IT-services. Venerit staat als uw lokale IT-partner klaar om u het Venerit KMO cloud pakket (VKCP) aan te bieden, een geïntegreerde oplossing die uw KMO helpt om efficiënt en veilig te opereren. In deze blogpost belichten we de kerncomponenten van het VKCP en hoe het, samen met onze andere diensten, kan dienen als de ruggengraat van uw bedrijfsvoering.

Inhoudsopgave

 1. Introductie tot het Venerit KMO cloud pakket
 2. Kerncomponenten van het VKCP: een overzicht
 3. Intune: uw centrale hub voor beheer en beveiliging
 4. Continu toezicht op uw M365 omgeving
 5. Aanvullende diensten aangeboden door Venerit
 6. Waarom kiezen voor Venerit’s KMO IT services
 7. Neem contact met ons op

Introductie tot het Venerit KMO cloud pakket

Centraal in onze KMO IT services staat het Venerit KMO cloud pakket (VKCP), een op maat gemaakte bundel van cloud-diensten die specifiek zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van KMO’s te voldoen. Het VKCP faciliteert een soepele en veilige bedrijfsvoering, met een reeks tools en diensten die zowel de efficiëntie verhogen als de beveiliging waarborgen.

Kerncomponenten van het VKCP: een overzicht

Het VKCP bundelt verschillende toonaangevende cloud-diensten, waaronder:

 1. M365 business premium: Een uitgebreide suite die samenwerking en productiviteit binnen uw organisatie stimuleert.
 2. Microsoft defender for endpoints: Een krachtige tool die uw netwerk beschermt tegen diverse cyberdreigingen.
 3. Intune: Een centraal beheerplatform dat zorgt voor up-to-date Windows-versies en applicaties op alle pc’s.
 4. Cisco umbrella: Een beveiligingsplatform dat bescherming biedt tegen malware, phishing en andere online dreigingen.
 5. Keeper security: Een hulpmiddel voor het veilig beheren en bewaren van wachtwoorden binnen uw organisatie.

Intune: uw centrale hub voor beheer en beveiliging

Een van de hoogtepunten van het VKCP is Intune, een managementtool die dient als de kern voor beheer en beveiliging binnen uw organisatie. Met Intune kan Venerit ervoor zorgen dat alle pc’s in uw netwerk up-to-date zijn, zowel qua Windows-versies als met essentiële applicaties, en faciliteert het de implementatie en het beheer van bedrijfsbeleid, waardoor een uniforme en beveiligde werkomgeving wordt gecreëerd.

Continu toezicht op uw M365 omgeving

Bij Venerit nemen we de beveiliging van uw bedrijfsgegevens zeer serieus. Daarom biedt ons VKCP continu toezicht op uw M365-omgeving, waardoor mogelijke beveiligingsproblemen vroegtijdig worden geïdentificeerd en aangepakt. Ons team van experts bewaakt uw omgeving nauwgezet, zodat u met een gerust hart kunt werken, wetende dat uw gegevens veilig en beschermd zijn.

Aanvullende diensten aangeboden door Venerit

Naast het VKCP biedt Venerit een scala aan aanvullende diensten die uw KMO kunnen helpen bloeien in het digitale tijdperk. Deze omvatten:

 1. Digitale samenwerking: We bieden tools en platforms die de samenwerking binnen uw team bevorderen, waardoor de efficiëntie en productiviteit worden verhoogd. Onze oplossingen zijn ontworpen om een naadloze communicatie en projectmanagement te faciliteren, zodat uw team altijd op één lijn zit.
 2. Cyberbeveiliging workshops en trainingen: Onze educatieve sessies zijn ontworpen om uw team op de hoogte te houden van de beste praktijken op het gebied van cyberbeveiliging. We bieden workshops en trainingen die gericht zijn op het vergroten van het bewustzijn en het verstrekken van de nodige kennis om mogelijke cyberdreigingen te herkennen en te voorkomen.
 3. IT netwerken: Onze IT-netwerkoplossingen zorgen voor een betrouwbare en veilige netwerkconnectiviteit, waardoor uw bedrijf altijd verbonden blijft. We bieden een scala aan diensten, waaronder netwerkplanning, implementatie en beheer, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsnetwerk altijd optimaal presteert.
 4. Cloud telefonie: Onze geavanceerde telefonie-oplossingen maken een soepele en veilige communicatie binnen uw organisatie mogelijk. We bieden oplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijfsbehoeften, waaronder VoIP-diensten, virtuele telefooncentrales en geïntegreerde communicatieplatforms.

Waarom kiezen voor Venerit’s KMO IT services

Het kiezen van Venerit’s KMO IT services betekent dat u kiest voor een partner die begrijpt wat uw KMO nodig heeft om te slagen in het digitale tijdperk. Met het VKCP als speerpunt van onze diensten, bieden we een geïntegreerde oplossing die niet alleen de efficiëntie van uw bedrijf verhoogt, maar ook zorgt voor een robuuste beveiligingsinfrastructuur.

Neem contact met ons op

Bent u klaar om uw KMO naar een hoger niveau te tillen met onze KMO IT services? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe het Venerit KMO cloud pakket uw bedrijf kan helpen om vlotter en veiliger te werken in de moderne zakenwereld. Samen kunnen we een toekomst bouwen waarin uw KMO floreert.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in: Aalst – Affligem – Asse – Belsele – Berlare – Beveren – Bornem – Buggenhout – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Haaltert – Hamme – Kalken – Kruibeke – Laarne – Lebbeke – Lede – Lokeren – Londerzeel – Meise – Merchtem – Moerbeke – Moorsel – Opwijk – Overmere – Puurs-Sint-Amands – Sinaai – Sint-Gillis-Waas – Sint-Niklaas – Steenhuffel – Stekene – Temse – Waasmunster – Wetteren – Wichelen – Wieze – Willebroek – Zele

Heb je vragen over KMO IT services?
We helpen je graag verder.
Klik hier om contact op te nemen