De buitenwipper van je netwerk houdt bedreigingen buiten de deur.

Cyberbeveiliging

Met een sterk paswoord kom je er allang niet meer.

Cyberbeveiliging
voor kmo

1 tot 300 gebruikers

Cybercriminelen zijn waanzinnig creatief. Met een sterk paswoord alleen kom je er allang niet meer. Altijd weer vinden ze nieuwe manieren om jouw netwerk binnen te dringen. Het vergt dus minstens net zoveel creativiteit om hen buiten te houden. Daarom ontwikkelde Venerit het Venerit kmo-cloudpakket.

Ontdek onze oplossing

Cyberbeveiliging
voor grote bedrijven

Vanaf 300 gebruikers

Als netwerk- en beveiligingsexpert kan u op ons beroep doen voor een oplossing op maat. We verdelen en implementeren Cisco Umbrella, Microsoft Defender for Endpoint, Cisco Enterprise, Cisco Meraki en Keeper Enterprise. Ook voor Enterprise licenties van Microsoft kan u bij ons terecht.

Contacteer ons
 • Mobiele toestellen beveiligen met Intune

  Welkom in het tijdperk waar technologie de overhand heeft, maar ook kwetsbaarheden met zich meebrengt. In deze digitale wereld is het beveiligen van mobiele toestellen niet alleen een prioriteit, maar een noodzaak. Microsoft Intune speelt…

  Read more

 • Bedrijfsnetwerk Beveiligen

  Het Beveiligen van uw Bedrijfsnetwerk met Venerit. Ontdek de geavanceerde cloud technologieën om jouw bedrijfsnetwerk te beveiligen. Samenvatting:In het digitale tijdperk is het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk essentieel. Venerit biedt geavanceerde oplossingen om uw netwerk…

  Read more

 • KMO doelwit voor hacking?

  KMO's: Een Aantrekkelijk Doelwit voor Hackers in België Samenvatting In het tijdperk van digitalisering zijn kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in België steeds vaker het doelwit van hackers. Deze blogpost onderzoekt waarom KMO's zo aantrekkelijk…

  Read more

 • Wachtwoordkluis

  Inleiding In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is het beheren van wachtwoorden een cruciale taak geworden. Met talloze online accounts en services die toegang vereisen tot persoonlijke informatie, is het essentieel om sterke,…

  Read more

Verbetering van de Cyberbeveiliging van uw Bedrijf met Cisco Umbrella, Microsoft Defender for Endpoints, Intune en Keeper Password Manager

In het tijdperk van digitale transformatie en voortdurende technologische evolutie is cybersecurity een topprioriteit geworden voor bedrijven van elke omvang en sector. De toenemende dreiging van cyberaanvallen vereist een proactieve benadering om gevoelige gegevens en bedrijfsactiva te beschermen. In deze tekst zullen we bespreken hoe uw bedrijf de cybersecurity kan verbeteren door gebruik te maken van enkele toonaangevende producten, waaronder Cisco Umbrella, Microsoft Defender for Endpoints, Intune en Keeper Password Manager.

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing die fungeert als de eerste verdedigingslinie tegen bedreigingen van het internet. Het beschermt uw organisatie op verschillende manieren:

 1. DNS-beveiliging: Umbrella beschermt uw netwerk tegen schadelijke domeinen en phishing-aanvallen door DNS-verzoeken te filteren en verdachte activiteiten te blokkeren.

 2. Cloudbeveiliging: Het blokkeert ongeoorloofde toegang tot cloud-apps en beschermt uw gegevens, ongeacht waar ze zich bevinden.

 3. Beveiliging voor mobiele apparaten: Umbrella biedt bescherming voor mobiele apparaten, waardoor uw werknemers veilig kunnen werken, zelfs wanneer ze buiten uw bedrijfsnetwerk zijn.

Microsoft Defender for Endpoints

Microsoft Defender for Endpoints is een uitgebreide beveiligingsoplossing die specifiek is ontworpen voor Windows-apparaten. Het biedt:

 1. Geavanceerde antivirus: Defender for Endpoints detecteert en blokkeert malware, ransomware en andere schadelijke software.

 2. Endpointdetectie en -respons: Het biedt diepgaand inzicht in endpoint-activiteiten en helpt bij het identificeren van potentiële bedreigingen.

 3. Beveiligingsanalyse: U kunt de beveiligingsstatus van uw apparaten analyseren en proactieve maatregelen nemen om kwetsbaarheden te verhelpen.

Microsoft Intune

Microsoft Intune is een krachtige oplossing voor mobiel apparaatbeheer en beveiliging die helpt bij het beschermen van bedrijfsgegevens op mobiele apparaten:

 1. Apparaatbeheer: Met Intune kunt u mobiele apparaten configureren, beheren en beveiligen, inclusief het afdwingen van beveiligingsbeleid.

 2. Beleidsbeheer: U kunt beleidsregels definiëren voor toegangscontrole en gegevensbescherming op mobiele apparaten.

 3. App-beveiliging: Intune biedt mogelijkheden voor app-beveiliging, zoals het versleutelen van gegevens in apps.

Keeper Password Manager

Een effectief wachtwoordbeheer is essentieel voor het voorkomen van datalekken en ongeautoriseerde toegang. Keeper Password Manager biedt:

 1. Veilige wachtwoordopslag: Het versleutelt en bewaart uw wachtwoorden veilig, zodat ze niet kunnen worden onderschept.

 2. Wachtwoordgeneratie: Keeper kan sterke, unieke wachtwoorden genereren voor al uw accounts.

 3. Veilige deling: U kunt wachtwoorden veilig delen met teamleden zonder ze bloot te stellen aan risico’s.

Door deze geavanceerde cybersecurityproducten te implementeren, kunt u de algehele beveiliging van uw bedrijf verbeteren. Het is echter belangrijk op te merken dat technologie slechts een deel van de oplossing is. Een effectieve cybersecuritystrategie omvat ook bewustwordingstraining voor werknemers, regelmatige updates en audits van beveiligingsbeleid, en een proactieve benadering van het identificeren en aanpakken van nieuwe bedreigingen.

Kortom, met de juiste tools en een alomvattende benadering van cybersecurity kunt u de integriteit van uw bedrijf beschermen tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen. Het investeren in deze producten en best practices zal niet alleen uw bedrijf beschermen, maar ook het vertrouwen van uw klanten en partners versterken.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in: Aalst – Affligem – Asse – Belsele – Berlare – Beveren – Bornem – Buggenhout – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Haaltert – Hamme – Kalken – Kruibeke – Laarne – Lebbeke – Lede – Lokeren – Londerzeel – Meise – Merchtem – Moerbeke – Moorsel – Opwijk – Overmere – Puurs-Sint-Amands – Sinaai – Sint-Gillis-Waas – Sint-Niklaas – Steenhuffel – Stekene – Temse – Waasmunster – Wetteren – Wichelen – Wieze – Willebroek – Zele

Heb je vragen over cyberbeveiliging?
We helpen je graag verder.
Klik hier om contact op te nemen