Webex Calling is een cloudgebaseerd telefoonsysteem dat is geoptimaliseerd voor middelgrote bedrijven. Het heeft alle essentiële mogelijkheden voor zakelijk bellen die u waarschijnlijk nodig zult hebben. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kosten en complexiteit van het beheer van de infrastructuur van een telefoonsysteem op uw locatie. Wij zorgen voor de Webex Cloud, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Cloud telefonie

Thuiswerken is een blijver. Prima, maar dan wel graag zonder haperen.

Cloudtelefonie

Thuis en op afstand

Heb je je organisatie in allerijl uitgerust met programma’s en apparatuur die thuiswerk mogelijk maken? Dan is de kwaliteit niet altijd optimaal. En de veiligheid – de bescherming van je netwerk tegen dataverlies, phishing en virussen – laat dikwijls te wensen over.

Goed nieuws: er is een oplossing om wel vlot én veilig op afstand te werken. Om zonder gevaar te chatten en bestanden te delen met collega’s. Die oplossing heet Cisco Webex. Daarmee (video)bel je veilig en in optimale omstandigheden via de cloud.

Cisco Webex

Werken op afstand is het nieuwe normaal. Daarvoor wil je heldere beelden, verstaanbare klanken en een veilige omgeving. Dat is precies wat Cisco Webex jou biedt: professioneel en vlot (video)bellen.

1. Call
2. Meet

1. Call

Cloudtelefonie met een plus

Het Voice over IP-systeem van Cisco is een geïntegreerde cloudtelefooncentrale met een scala aan functies. Het telefoonnummer volgt de gebruiker automatisch: op zijn smartphone, vaste toestel of pc.

Je mogelijkheden met Cisco Webex Calling?

 • Schakel de hoofdlijn van je bedrijf of organisatie door naar alle (thuiswerkende) medewerkers. Jouw klanten of andere contacten merken geen verschil.
 • Stel je keuzemenu’s in (voor bestellingen toets 1, voor een salesmedewerker toets 2 …)
 • Programmeer automatische antwoorden. Bijvoorbeeld na de kantooruren, tijdens de lunchpauze of vakantiedagen. De beller kan dan een bericht inspreken.
Profiteer van zeer veilige, gebruiksvriendelijke breedbandaudio van hoge kwaliteit en uitgebreide bedrijfskritische VoIP-communicatie. De Cisco IP-telefoon 8841 is ideaal voor kenniswerkers en externe medewerkers in verschillende sectoren en bedrijven van elke omvang.
Krachtige functies voor bellen in de cloud. Samenvoegen, vasthouden, doorsturen, niet storen, visuele voicemail en meer.

Bescherm je medewerkers

Een ander voordeel van het doorschakelen van gesprekken? Dat je aan klanten alleen nog je vaste nummer(s) geeft. Ook als die automatisch doorschakelen naar een mobiel nummer. Zo bewaak je het evenwicht tussen werk en privé en bescherm je je privacy.

Kwaliteitsvolle gesprekken

Een groot pluspunt van Cisco Webex is de kwaliteit van de gesprekken. Omdat alle apparatuur op elkaar is afgestemd, is die minstens zo goed als die van klassieke telefoonlijnen. Geen gekraak, gepiep of onverstaanbare gesprekspartners aan de andere kant van de lijn.

2. Meet

Professioneel videobellen

Cisco Webex Meetings heeft een bewezen staat van dienst. Het is een volwassen product met uitgebreide mogelijkheden.

Verander uw grote vergaderzaal in krachtige Microsoft Teams-ruimtes die worden aangedreven door intelligente, hoogwaardige videoconferentie-apparaten.

Cisco biedt ook specifieke apparatuur voor videobellen. Professionele toestellen met een mooi design die de kwaliteit van de videogesprekken nog omhoogduwen.

Gebruik je Microsoft Teams? Dan kun je toch gebruikmaken van de Cisco-toestellen: ze zijn perfect compatibel.

Drie redenen om voor Cisco Webex te kiezen
 • 1.
  eenvoudig beheer
 • 2.
  veiligheid van enterpriseklasse
 • 3.
  bekroonde apparatuur

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in: Aalst – Affligem – Asse – Belsele – Berlare – Beveren – Bornem – Buggenhout – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Haaltert – Hamme – Kalken – Kruibeke – Laarne – Lebbeke – Lede – Lokeren – Londerzeel – Meise – Merchtem – Moerbeke – Moorsel – Opwijk – Overmere – Puurs-Sint-Amands – Sinaai – Sint-Gillis-Waas – Sint-Niklaas – Steenhuffel – Stekene – Temse – Waasmunster – Wetteren – Wichelen – Wieze – Willebroek – Zele

Vragen over VoIP of videobellen?
We helpen je graag verder.
Klik hier om contact op te nemen